Hyvää pääsiäisen jatkoa!

Tämä lähti V:n kummisedälle viime vuonna. Korttini ovat tosi yksinkertaisia ja yritän koko ajan opetella koristeiden käyttöä. Siis muidenkin koristeiden kuin kukkien ;). Vaikka tässä ei kukkia olekaan.

Tässäpä kummitätini 50-vuotiskortti. Leima kuuluu niihin, joka oli pakko saada ja siitä on tehty vain yksi kortti...Tässä vielä aikaa ilman Bigshotia ja stansseja.

Tähän asti olen elänyt ns. kädestä suuhun korttien osalta ja kortit lähtevät uusille omistajilleen heti kun ne saa tehtyä eli siis edellisenä iltana tai yönä olen vääntänyt hiki päässä kortteja. Joskus haaveilen, että oikein omista varastoista saisi valmiin kortin tempaista, mutta eipä tuohon tavoitteeseen ole päässyt kuin nyt pikkuhiljaa.. Kunpa aikaa olisi vähän reilummin! Lienee aika monen muunkin äidin toive.  Miusta tuntuu, että ihan hetkessä en osaa vääntää korttia ja tarvitsen aikaa makustella kokonaisuutta  ja jos on sitten vain hetki aikaa niin en edes viitsi aloittaa, kun en saa loppuun asti tehtyä hommaa kuitenkaan. Luovinta aikaa olisi illat ja yöt, mutta ajoissa heräävä lapsukainen pitää huolen, että pitäisi myös nukkua..Välillä iskee niin kamalat vieroitusoireet, että askartelupöydän ääressä on istuttava ihan väkisten vaikka koko huusholli kaatuisi päälle. Taavan blogissa oli joskus ihana ovikyltti tms. josta muistan sen lopputekstin, joka meni jotakuinkin nin, että  "tämä koti on tarpeeksi sotkuinen ollakseen onnellinen".. Näinhän se on! 

Nyt linkkien laittoon. On tämä blogin pito vain uusi ja koukuttava maailma...Ihanaa näin mummolareissulla rauhassa paneutua asiaan, kun muut viihdyttävät lasta.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!